Wat is openingsact?

Ben jij op zoek naar een manier hoe je een evenement of feest spectaculair kan openen? Dan is er eigenlijk maar een antwoord en dat is een spetterende openingsact. Hoewel er eigenlijk wel dagelijks zaken geopend worden, gebouwen af zijn of producten gepresenteerd worden blijft dit vaak bij een speech en een lintje doorknippen. Dat is eigenlijk hartstikke gek want dit is iets van de oude stempel en vandaag de dag zijn er veel meer mogelijkheden. Een toespraak van de directeur kan inspirerend zijn maar vaker is het een saaie bedoeling en telt het personeel af tot de bar open gaat. Stel je nou eens voor dat het personeel juist aan het podium gekluisterd staan en de open bar helemaal vergeet? Dat zou zomaar kunnen met een openingsact. Ben jij benieuwd wat voor mogelijkheden er zijn met betrekking tot een openingsact? lees dan snel verder in deze blog over de mogelijkheden van een openingsact.

Ga mee met de tijd

Een lint doorknippen en een tergend lange toespraak is iets waar men decennia tegen aanloopt. Echter is een openingsact een veel betere aanpak van een evenement of partij die draait om de genodigden. Kan er dan beter niet een openingsact komen die zich richt op vermaak en spektakel? Hier wordt gedacht van wel en bieden daarom een uitgebreid aanbod aan van mogelijkheden voor een spectaculaire openingsact. Bij het inhuren van een openingsact krijg je natuurlijk een artiest erbij. De artiest wordt natuurlijk aangepast op de doelgroep. Bij een bedrijfsfeest zal dit eerder cabaret zijn maar wanneer je bijvoorbeeld een opening van een complex hebt, of een ander gebouw, kan er weer beter gekozen worden voor een spreker! Hoe dan ook de mogelijkheden en combinaties van mogelijkheden bieden meer dan genoeg voor elke doelgroep!

Waar wacht je op?

Heb jij dus een opkomend evenement, of iets dergelijks, dan is het tijd om contact op te nemen zodat er een openingsact geregeld kan worden. Er zal samen in overleg gegaan worden over wat de festiviteiten in houden en wat de verwachtingen en eisen zijn vanuit de opdrachtgever. Kies dus voor een spectaculaire openingsact waarbij je niet de standaard protocol volgt. Een openingsact zal een goede boost zijn voor het feest erna dus het is voor iedereen beter! Hier vind je de hoogste kwaliteit aan performance tegen scherpe prijzen. Er zal samen een offerte opgesteld worden zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn!

Openingsact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *