Uitdeuken auto Haarlem goed om het te weten

Daar word je niet vrolijk van zeg, die deuk in de auto. Want het uitdeuken van de auto is allesbehalve een goedkope aangelegenheid. De aangetaste plek op de auto moet door de schade-expert uitgedeukt worden en vervolgens moeten die delen opnieuw gespoten worden. Dat hoeft echter niet in alle gevallen meer tegenwoordig, want het uitdeuken van de auto kan nu ook anders, en veel goedkoper vooral.

Uitdeuken ‘oude stijl’ is de meeste mensen gewoon te duur

De meeste mensen zijn in eerste instantie erg zuinig op hun auto. Nadat de eerste deuk een feit is, neemt dit echter af. Vaak kiezen autobezitters niet voor het uitdeuken van de auto. Dat wordt, vinden ze, een te dure grap. Wat die mensen echter niet beseffen is dat een deuk, hoe groot of klein dan ook, roest kan veroorzaken en heb je eenmaal roest dan zul je zien hoe besmettelijk dit is. Zonde van je auto, die zo snel in waarde daalt.

 

Uitdeuken auto Haarlem

 

Uitdeuken zonder spuiten: goedkoper en ook sneller

Waren de kosten voor het uitdeuken van de auto vooral het grootste struikelblok, daar is nu een oplossing voor gekomen. Want voor de wat kleinere deuk in je auto is een nieuwe techniek ontwikkeld: uitdeuken zonder spuiten. Het uitdeuken van de auto wordt zo een stuk goedkoper en bovendien kun je vaak wachten tot de deuk verwijderd is, want zo snel kan het.

Alleen met het juiste gereedschap en door gebruik van de juiste techniek

Uitdeuken zonder spuiten kan alleen als je beschikt over het juiste gereedschap en een speciale techniek gebruikt. Doe je dat, dan kan de deuk als het ware teruggedrukt worden en hoeft er dus niet met kleur gespoten te worden. Deze werkwijze kan overigens alleen uitgevoerd worden als je een cursus gevolgd hebt die je de techniek aanleert die deze behandeling vereist. Veel mensen hadden bij het horen dat het uitdeuken van de auto goedkoper kan en zonder dat er gespoten hoeft te worden het idee dat ze dit dan waarschijnlijk zelf ook wel kunnen. Niets is echter minder waar en begin er niet aan.

Schade zal verergeren

Gebruik je het verkeerde gereedschap en beheers je niet de juiste techniek, dan zal de schade aan je auto eerder verergeren, en zal de deuk niet verdwijnen. De nieuwe techniek maakt het uitdeuken van de auto goedkoper en sneller ook vooral. Daardoor zou de gemiddelde auto er straks toch beter uit moeten gaan zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *