Opzoek naar Islam producten

Gek is dat eigenlijk. In ons land en ook bij jou in de buurt wonen tal van mensen die de Islam aanhangen. Vraag: is er bij jou in de buurt een winkel met typische islam producten? Waarschijnlijk niet, en dus zijn die mensen vooral aangewezen op de wat grotere steden of kopen ze online hun Islam producten.

Check de webshop

Verwacht nou net dat de Islam producten zo heel erg bijzonder zijn. Check maar eens een webshop met Islam producten, je zult er dezelfde categorieën aantreffen die je ook op de webshop ziet waar jij je spullen koopt. Dus is er speelgoed voor de kinderen, koop je er online cadeaupakketten, parfum en producten voor lichaamsverzorging. Natuurlijk behoort ook de Koran tot de veel verkochte Islam producten en zie je onder de rubriek kleding toch vaak net even andere kleding dan die je ziet op Wehkamp of Bol.com. Natuurlijk zijn hoofddoeken typische Islam producten, net als huisjurken en tunieken.

Hoofddoekjes in allerlei varianten

Laten we eens naar Islam producten kijken in de vorm van kleding. De kleding wordt in dit geval onderverdeeld in tunieken, gebedskleding, huisjurken en rokken. En dus kun je er gevoeglijk vanuit gaan dat dit typische Islam producten zijn, zoals hoofddoekjes dat dus ook zijn, hoofddoekjes die je dus in allerlei varianten hebt. Met afgewerkte rand bijvoorbeeld, van satijn of juist in vierkante vorm. Ook gebedskleding is een product dat gerekend wordt tot typische Islam producten en als je kijkt naar lichaamsverzorging dan zie je ook behoorlijk andere producten dan waarmee jij je lichaam verzorgt. Maar mag het? Is iedereen daar niet gewoon vrij in?

 

Islam producten

 

Rozenwater en Castor olie

Rozenwater behoort net als lavendel tot die typische Islam producten, zoals bijvoorbeeld struisvogel crème dat ook is. Verder worden ook Castor olie en Ghassoul tot Islam producten gerekend. Nee, het speelgoed op de webshop met Islam producten is niets anders dan waar jouw kinderen mee spelen. Ook een Islamitische jongen of meid maak je blij met puzzels, met bord- en kaartspellen en poppen. Deodorant? Nee, niet de spuitbusjes die wij onder de oksels houden maar wel Aluin Steen en Bakhourpoeder. En zo geven de mensen die hier hun boodschappen doen een andere invulling aan dezelfde spullen die wij ook gebruiken. Wij lezen de Bijbel, zij de Koran en wij doen net iets anders onder de oksels dan zij. Mooi toch, check maar eens een webshop met Islam producten. Zie je het zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *