Occasions Alphen aan den Rijn is voor u

Veel mensen wegen vaak toch nog de voordelen en nadelen af van het rijden in occasions of in nieuwe auto’s. Het is ook niet zo raar want wanneer je iets “nieuws” wilt kopen heb je natuurlijk graag dat het splinternieuw is. Wist je echter dat wanneer je een auto nieuw koopt de waarde in een paar jaar tijd al met duizenden euro’s kan dalen. Bespaar jezelf die duizenden euro’s verlies en geef minder geld uit aan de occasions. De garage die de occasions aanbiedt zullen de auto’s volledig controleren en dan pas verkopen. Op deze manier krijg je een auto die gecontroleerd is door de garage en vervolgens voor een fractie van de nieuwprijs kan aanschaffen. Het kan dus duizenden euro’s besparen en je zult er zelf weinig tot niks van merken. Alleen misschien de fabrieksgeur die je bij de nieuwe auto’s nog duidelijk ruikt. Lees nu snel verder waarom jij voor occasions van de garage zou moeten kiezen!

De voordelen van occasions

Wanneer je een auto nieuw koopt bij een garage zit je vaak vast aan bepaalde onderhoudscontracten. Je zult bijvoorbeeld je onderhoud en APK altijd bij hun moeten laten doen. Dit is natuurlijk niet bij alle nieuwe auto’s zo maar het komt echter wel vaak voort. Het is dan een stuk fijner als jij zelf kan bepalen waar je naar de garage toe gaat. Misschien heb je wel een garage om de hoek van je huis staan, dan kan je beter daar je onderhoud laten doen. Je zal wel niet meer voldoen aan de fabrieksgarantie maar om hieraan te voldoen moet je een strak schema volgen met je auto. Iets waar veel mensen geen tijd of zin in hebben.

 

Occasions Alphen aan den Rijn

 

Een ander groot voordeel op het gebied van besparing is de verzekering. Een tweedehandsauto heeft een veel lagere afschrijvingswaarde waardoor er een stuk lagere maandlasten aan hangen. De maandlasten van een nieuwe auto zijn op het gebied van leningen vaak ook stukken hoger. Door de financiering van een aankoop zitten mensen vaak lang vast aan aflossingen van de auto naar de garage toe. Je kan bij occasions gewoon met cash betalen en niet verstrengeld raken in leningen en afbetaalregelingen. Je zit dus niet zo vast aan een voertuig. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe auto zou willen zit je niet vast aan een betaalschema en kan je gewoon je occasion verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *