Koffiemachine sportkantine voor u kunnen betekenen

De meeste sportclubs verdienen hun geld vooral door de verkoop van eten en drinken. Een vetpot is dit echter niet. Bovendien maken de sportclubs lang niet optimaal gebruik van de mogelijkheden die er wel degelijk zijn. Neem alleen al de koffie. Wat zouden de sportclubs meer verdienen als er standaard een koffiemachine in de sportkantine aanwezig zou zijn.

Clubs kunnen veel meer verdienen aan een kopje koffie

Op een kopje koffie kunnen sportclubs best wat verdienen. Nu echter moeten ze het doen met vaak een koffiezetapparaat, vaak wel ietsje groter dan het gemiddelde apparaat. Maar dat schiet natuurlijk niet op als er in de rust en na de wedstrijd ineens een mannetje en vrouwtje of vijftig vragen om een kop koffie Als de helft bediend kan worden, is het al veel. Want aan de andere helft kan er geen koffie geschonken worden want de wedstrijd is ondertussen al weer begonnen. Met een koffiemachine in de sportkantine zou iedereen koffie kunnen krijgen en werd de omzet al verdubbeld op een moment. Hoeveel geld laten de clubs dan wel niet liggen zonder koffiemachine in de sportkantine? Veel te veel in elk geval. De investering is bovendien erg snel terugverdiend.

Een los koffiezetapparaat maakt elke keuken rommeliger

Een koffiemachine in de sportkantine staat ook nog eens mooi want de moderne koffiemachine in de sportkantine kent een zeer strakke afwerking en vormt een geheel met de rest van de apparatuur. Dat is met een koffiezetapparaat wel anders. Die wil nog wel eens door de keuken slingeren en maakt elke keuken rommeliger. Een koffiemachine in de sportkantine ziet er goed en professioneel uit en is bovendien gebruiksvriendelijk. Bovendien is de koffiemachine in de sportkantine onderhoudsvriendelijk.

Kies je voor koffiebonen of kies je voor gemalen koffie?

Wat ook nog een voordeel is van een koffiemachine in de sportkantine is dat je koffie van verschillende sterktes aan kunt bieden en dat je zelf het volume bepaalt, hoeveel er in een kopje gaat dus. Je kunt kiezen voor verschillende soorten koffie en je kiest zelf of je met koffiebonen of met gemalen koffie wilt werken. Een koffiemachine in de sportkantine is gemakkelijker voor de vrijwilligers die in de kantine staan en je schenkt gemakkelijk een warmhoudkan vol met koffie voor eventueel een extra verkooppunt. Grootste voordeel is echter de groeiende omzet voor de vaak noodlijdende sportclubs. Met een koffiemachine in de sportkantine kan simpelweg meer geld verdiend worden.

 

Koffiemachine sportkantine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *