Joy Jewellery Bali staat altijd voor u klaar

Vandaag de dag is het voor veel vrouwen erg belangrijk om goed voor de dag te komen. Dit is ook wel logisch aangezien bijna alles wordt vastgelegd tegenwoordig. Met de opkomst van social media de afgelopen jaren is de nadruk op foto’s en video’s erg toegenomen. De hele dag door kan je zomaar op Instagram staan en dan wil je er natuurlijk wel goed uit zien. Hoe kan dat nou beter dan sieraden te kopen van Joy Jewellery Bali! Dit prachtige merk is eigenlijk ontstaan in Bali, in de buurt van de Indische Oceaan. Tussen de rijstvelden en prachtige uitzicht in kwam Jenny de Blecourt op het wonderbaarlijke idee om sieraden te maken. Waar de naam startte als Joy is het naar een periode veranderd naar Joy Jewellery Bali. Ben jij benieuwd naar het assortiment en het verhaal achter Joy Jewellery Bali? Lees dan snel verder in deze blog over de prachtige, oosterse, sieraden!

Het aanbod

Bij Joy Jewellery Bali zijn de sieraden die gemaakt worden geïnspireerd op de prachtige natuur die we hebben in deze wereld. Dit is erg leuk om te zien aangezien je zo de wereld terug ziet in het assortiment. Zo heb je een ibiza lijn die meer gericht is op zilver maar ook een Capri lijn die zowel van goud en zilver zijn. De kleuren en invloeden zijn gebaseerd op de locaties die passen bij het product. Het zou toch prachtig zijn als je de warme gloed van de zee van Ibiza kan dragen om je nek? Dat is wat Joy Jewellery Bali biedt aan haar consumenten!

Het assortiment is erg divers zo heb je; kettingen, armbanden, ringen, oorringen, enkelbandjes, accessoires en ook nog een mannen lijn! Binnen deze producten zit ook verschil tussen de kleuren en vormen. Niet alles op een plek is hetzelfde! Ga voor divers en uniek maar ook voor natuurlijk en duurzaam!

Goud en zilver

Hoewel het begon als een hobby om sieraden te maken is het uitgegroeid tot een sterk merknaam. Bij Joy Jewellery Bali gaat het om ambacht en kwaliteit. Tijdens de productie wordt dus alleen gemaakt van ambachtslieden en geen geautomatiseerde processen. Zo heeft elk product toch wat unieks! Ondanks dat er goud en zilver gebruikt wordt worden er toch zo laag mogelijke prijzen gehanteerd en wordt iedereen in de distributieketen eerlijk gecompenseerd. Op deze manier geniet iedereen mee van de prachtige werken van Joy Jewellery Bali!

 

 Joy Jewellery Bali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *