Drukkerij dordrecht voor u kunnen betekenen

De drukkerij van nu is niet meer de drukkerij van vroeger. Zoveel is zeker. Zeker is dat de moderne drukkerij veelzijdiger is en een breed aanbod van producten aan kan bieden. Bovendien is de wijze waarop je je drukwerk en andere spullen online bestelt sterk veranderd.

De drukkerij van nu werkt vooral online

De drukkerij van nu beweegt zich vooral online. Ging je vroeger nog echt naar een drukkerij toe, tegenwoordig schakel je de laptop in en ga je zo naar de drukkerij. Bij de online drukkerij bestel jij je flyers en folders, die je zowel gevouwen als ongevouwen kunt bestellen. Ook voor posters ben je er aan het juiste online adres. Je kiest er voor de standaard poster, een dubbelzijdige, een zelfklevende of toch voor de neon poster.

Kies voor een opvallend visitekaartje, bijvoorbeeld van plastic

Je geeft aan wat je wilt, uploadt het ontwerp en de rest wijst zich verder eigenlijk vanzelf. Heb je nog geen ontwerp, dan biedt de gemiddelde drukkerij je een gratis ontwerpprogramma. Kind kan de was doen. Brochures? Ook die bestel je bij je online drukkerij, waarbij er weer veel te kiezen is in de vorm van brochures die geniet zijn, garenloos gelijmd zijn, over een hardcover beschikken of met een oog niet uitgevoerd kunnen worden. Als ondernemer moet je natuurlijk ook beschikken over een (opvallend) visitekaartje en ook die heb je in verschillende uitvoeringen: de standaard uitvoering, een gevouwen visitekaartje, een kaartje van plastic, gelamineerd of een multilayer kaartje.

Warenhuis voor bedrijfspromotie, dat is wat de moderne drukkerij is

Drukkerij Dordrecht

De drukkerij is meer en meer een warenhuis voor bedrijfspromotie geworden. Want ook voor kaarten voor evenementen, rollup banners, katoenen tassen, ballonnen, boekenleggers en herbruikbare kartonnen bekers ben je er aan het juiste adres. Uiteraard laat jij al je producten in de huisstijl uitvoeren en sta je versteld van de prijzen, die zeer concurrerend zijn. De concurrentie tussen de online drukkerijen is dan ook groot.

De volgende werkdag al thuis

Ook voor promotiemateriaal voor op de beurs kun je bij de hedendaagse drukkerij terecht, net als voor de meeste relatiegeschenken, stickers en allerhande verpakkingen. De service van de drukkerij is prima, want je krijgt je bestelde drukwerk al snel thuis. Vaak kun je voor een klein bedrag extra een spoedbezorging laten verzorgen, heb je vaak de volgende werkdag al je spullen al thuis. De drukkerij van nu is zeker niet trager geworden, dat moge duidelijk zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *